Zlatibor hoteli


Pronadjite hotelski smeštaj na Zlatiboru brzo i lako. Odaberite hotel, proverite raspoloživost, cene, recenzije i rezervišite povoljnije preko zlatiborskog sajta i rezervacionog sistema GORG!Hoteli na Zlatiboru

Zlatibor poseduje razne hotele za one koji žele da svoj odmor provedu uz hotelske usluge. Oni koji se odluče da borave u hotelima koji nude bezbrižan i potpun odmor, najviše se pitaju za cenu ovakvog tipa smeštaja. Slobodno možemo reći da cene prenoćišta u hotelima ne moraju nužno da budu visoke, tako da se mogu kretati od 25 evra pa sve do 150 evra. Na ove velike razlike u cenama utiče dosta faktora. Neki od tih faktora jesu visina opremljenosti hotela, kojoj kategoriji pripadaju (luksuzni, skromni hoteli), a najveći faktor koji utiče na cene jeste lokacija hotela. Ukoliko se hoteli nalaze u blizini više atraktivnih mesta na Zlatiboru, cena će naravno biti veća, ili ako se hotel nalazi u centru Zlatibora, bićete bliži klubovima, restoranima i kafićima što će Vam uštedeti vremena. Da li hotel sadrži spa centre, đakuzije, teretane, odnosno, kakav je sadržaj hotela, znatno će uticati na rast ili opadanje hotelskih smeštaja. Što se tiče smeštajnih kapaciteta u hotelima možete pronaći sobe za višečlanu porodicu ili sobe za romantičan odmor u dvoje, jedno je sigurno, svako od Vas uživaće u neprevaziđenim hotelskim uslugama.

Cena hotela na Zlatiboru

S obzirom na to da postoje različite kategorije i tipovi smeštajnih jedinica, kao i njihova opremljenost – razlikuje se i cena iznajmljivanja. Ipak, sa punom slobodom se može reći da je ponuda takva da odgovara svačijem budžetu. Možete birati između jeftinijih prenoćišta u skromnije opremljenim apartmanima za koje treba izdvojiti oko 25 do 30 evra po danu, i boravka u luksuznim hotelima gde noćenje košta i do 150 evra.

Osim kategorizacije objekta, cenu boravka smeštaja odrediće i njegova lokacija. Što je manja udaljenost od glavnih turističkih atrakcija na Zlatiboru, to je cena viša. Naravno, sadržaji koji se nude takođe su važan su faktor u formiranju cene. Skuplji boravak će biti u onim smeštajnim jedinicama koje imaju svoj bazen, spa&welness centar, teretanu, igraonicu ili aqua park za decu.

Hoteli na Zlatiboru u potpunosti odgovararaju standardima modernog ugostiteljstva, pa tako bukvalno svaki smeštajni objekat ima besplatan internet, kablovsku televiziju, kompletno opremljenu kuhinju i sa stilom uređen enterijer. Pored hotela, na Zlatiboru postoje i mnogi apartmani koji nude bogat sadržaj za svoje goste. Obezbeđeno parking mesto ili garaža za automobile, letnjikovac ili dečje igralište u bašti, elegantno i luksuzno uređen enterijer sa đakuzijem i saunom ili apartman u kućama izrađenim u etno stilu – u zavisnosti od toga kakvi su vam prioriteti i želje, smeštaj na Zlatiboru pruža beskrajne mogućnosti za uživanje.

Lux hoteli na Zlatiboru

Ukoliko ste dosta izbirljivi i zahtevni što se tiče odabira hotela za Vaš boravak na Zlatiboru, to neće predstavljati problem jer se hoteli na Zlatiboru klasifikuju po raznim kriterijumima. Kako bi za sebe obezbedili potpuno savršen odmor veoma je bitna opremljenost i funkcionalnost što Vam mnogi luksuzni hoteli to i omogućuju. Lux hoteli pored standarnih pogodnosti nude i dodatne pogodnosti koje upotpunjuju Vaš boravak. U takve pogodnosti se ubrajaju neke od sledećih pogodnosti: mogućnost korišćenja otvorenog ili zatvorenog bazena, topli đakuzi kade, saune, spa,...

Odgovori na najčešće postavljena pitanja

Kako rezervisati hotel na Zlatiboru?

Hotel na Zlatiboru rezerviše se lako na stranici On-line rezervacije na sajtu Zlatibor.org. Proverite raspoloživost, cene, ocene smeštaja koje su dali prethodni gosti jednostavnim klikom na vilu, apartman ili hotel koji vam se dopada.

Koji hotelski objekti na Zlatiboru nude najukusniji doručak?

Ukoliko vam je važno da uz prijatan boravak uživate i u najukusnijim jelima sa Zlatibora, rezervišite smeštaj u hotelu Central INN. U ponudi ovog hotela doručak je zlatiborski brunch. Jedinstven gastronomski užitak doživećete i u hotelu Grand hotel Tornik, gde se ukusni delikatesi poslužuju u rotacionom restoranu sa predivnim pogledom na okolinu.

Koji smeštaj na Zlatiboru ima lep pogled?

Kada je u pitanju lep pogled, prema recenzijama gostiju, smeštajni objekti Grand hotel Tornik i Mountain Residence se izdvajaju u odnosu na druge. Sa prozora i terasa ovih vila i hotela možete videti Zlatibor kao na dlanu. Rustic dream MIA se preporučuje osobama koje vole umirujuć pogled na šumu.

Koliko košta smeštaj na Zlatiboru?

Prosečna cena prenoćišta i boravka u apartmanu za dve osobe na Zlatiboru kreće se od 20 do 30 evra. U zavisnosti od opremljenosti i lokacije smeštaj može koštati i 50 evra za noćenje, ali i oko 100 evra.

Koja je najjeftinija cena smeštaja po osobi na Zlatiboru?

Cena boravka zavisi od lokacije i opremljenosti smeštaja, kao i od broja osoba koje su u apartmanu, odnosno hotelskoj sobi. U smeštajnim jedinicama za više osoba cena će biti niža, pa prenoćište po osobi u studiju ili apartmanu za četiri osobe može koštati i 5 do 7 evra.

Koji objekti na Zlatiboru su idealni za romantičan vikend?

Idealni apartmani za romantičan vikend za dvoje su Apartman Masha lux&Spa i In Gold Gondola.

Koji hotel na Zlatiboru je dobar za porodice sa decom?

Kao odlično mesto za boravak porodice sa decom na Zlatiboru se izdvajaju Hotel Palisad na 100 metara od centra i Hotel Buket.

Koji je smeštaj najbolji za boravak na Zlatiboru?

Prema ocenama gostiju na našem sajtu, apartmani Reka, Nika M i Happy NT su najpopularniji smeštaj na Zlatiboru. Popularnost duguju odličnoj opremljenosti, uslužnom osoblju, nalaze se na dobroj lokaciji i predstavljaju savršen odnos cene i kvaliteta usluge.

Da li se može iznajmiti smeštaj na Zlatiboru za samo jednu noć?

U većini hotela, vila i apartmanskih kompleksa moguće je iznajmiti smeštaj za samo jednu noć. Izuzeci postoje u jeku sezone.

Da li postoje hoteli i apartmani koji primaju veće grupe?

Na Zlatiboru postoji veliki broj hotela i apartmana sa većim smeštajnim kapacitetom. Takođe, postoji i mogućnost zakupa cele vile za veće porodice ili dve porodice sa decom. Recimo, u apartmanima Stamatović primaju do 5 gostiju, apartman Diamond ES lux ima kapacitet za smeštaj do 8 osoba, dok se u cela kuća Rustic dream MIA može zakupiti za boravak do 10 ljudi.

Koji smeštaj na Zlatiboru u svojoj ponudi ima obezbeđeno parking mesto?

Široka ponuda smeštaja na Zlatiboru uglavnom uključuje i parking mesto ili garažu. Jedan od njih je i hotel Iris.

U kojim hotelima i apartmanima na Zlatiboru je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca?

Za sve one koji ne mogu zamisliti odlazak na odmor bez svog psa ili mačke, na Zlatiboru postoji mnogo apartmana u kojima je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. U hotelima koji nude svoje usluge na sajtu Zlatibor.org ne postoji ta mogućnost.

Koji smeštaj za odmor na Zlatiboru ima bazen i spa centar?

Pored poznatog hotela Olimp, koji raspolaže velikim bazenom na otvorenom, na Zlatiboru postoji nekoliko objekata koji imaju zatvoren bazen i spa sadržaje. Neki od njih su hotel Mona, poznat po svom wellness centru Inspirium, kao i Apartman MN Hills A16.