Kada je reč o izboru najboljeg hotela za Vaš potpuni i savršen odmor, posao nije ni malo lak. Svaki hotel sa sobom nosi svoje posebne ponude i mogućnosti koje Vam mogu pomoći da imate savršen odmor na Zlatiboru.

1. GRAND HOTEL TORNIK – SVETSKI A NAŠ

                Na nadmorskoj visi od 1010m nalazi se „zlatni“ hotel sa luksuznih pet zvezdica. Grand Hotel Tornik za Vas nudi savršeno čiste i luksuzne sobe u kojima imate savršen pogled na vrhove Tornika. Sobe u ovom hotelu su prilično velike a postoji i nekoliko vrta soba kao što su porodične sobe ili sobe za nepušače. Posebno će Vas oduševiti luksuzni i zlatni enterijer hotela i ljubazno, uvek dostupno osoblje. U sklopu hotela nalazi se spa i welnes centar, a za najmlađe poseduje Mini aqua park sa mnogo zanimljivih atrakcija koje će Vašoj deci učiniti da imaju nezaboravan odmor. Takođe, na raspolaganju su Vam mali i veliki bazeni. Za potpuni užitak tu su Panonski restoran i naravno jedan od najvećih restorana na svetu, Rotacioni restoran, u kojem pored odlične hrane možete da uživate u prelepom pogledu. A za noćni provod tu je Lobby bar u kojem možete da uživate uz najlepše koktele.

2. HOTEL OLIMP – HOTEL SA ENERGETSKIM PASOŠEM

                Hotel Olimp nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i kategorisan je kao hotel sa četiri zvezdice. Ono što je najupečatljivije kod ovog hotela jeste njegov prirodan ambijent koji će Vam pružiti opuštajući odmor u luksuzu i prirodi. Dvadesetoročasovna recepcija će Vam uvek biti na usluzi kako bi se što lepše osećali u svetlim i toplim sobama ovog hotela. Svaka soba poseduje velike balkone koji naravno imaju prelep pogled na predele Zlatibora. Hotel Olimp ima i letnju baštu pa i u toplom periodu možete da uživate u predelima našeg Zlatibora. Ono po čemu je hotel postao poznat je to što je 2013. godine dobio energetski pasoš. Ovaj pasoš potrđuje da ćete boraviti u hotelu sa mnogo komfora i koji ujedno svedoči o njegovoj ekonomičnosti. U ponudi imate i bazene za decu, olimpijske bazene, spa i welnes centre kao i mnoge mogućnosti ukoliko ste veliki ljubitelj sporta. U restoranu ovog hotela može da stane 140 gostiju i uživaju u internacionalnim i naravno tradicionalnim specijalitetima.

3. HOTEL IRIS – DVA STILA U JEDNOM

                U hotelu Iris možete pronaći dva stila i to samo u jednom smeštaju. U pitanju je moderni i planinski stil gradnje u kojem možete da uživate onako kao ste Vi to zamislili. Hotel je okružen prelepom i poznatom borovom šumom, pored same Kraljeve vode gde ćete se osećati kao u šumskom raju. Hotel spada u kateroriju hotela sa četiri zvezdice koji Vam pored komfora pruža i toplinu smeštaja. U ponudi su Vam na raspolaganju unikatna letnja bašta, teretana, finska sauna, welnes i spa i konferecijska sala. Noćenje u ovom hotelu može da košta 3500-5000 dinara i možete da birate između 28 smeštajnih jedinica. Neke od njih su standardne dvokrevetne sobe, komfor dvokrevetne sobe kao i apartmane sa ili bez kuhinje.

4. HOTEL MIR – SAVREMENI SMEŠTAJ

                Na mirnoj lokaciji Zlatibora nalazi se hotel Mir sa četiri zvezdice. Hotel je poznat po savremenim smeštajnim kapacitetima a u nekima od njih dozvoljen je i boravak sa kućnim ljubimcima. Takođe, neke sobe su posebno opremljene za goste kojima je takav smeštaj potreban. Hotel Mir je jedan veliki objekat koji Vam pruža potpunu relaksaciju i naravno mir. Uz đakuzije, saune, fitnes sale, restoranom sa mnogim specijalitetima i staklenom baštom u kojoj možete u miru da popijete prvu jutarnju kafu na zlatnoj planini. U ponudi je i igraonica za bezbednu dečiju igru sa raznim zabavnim rekvizitima. Što se tiče soba, one su opremljene vrhunskim kvalitetom a poznate su po savršenoj tehnološkoj opremi kao što su jedni od najudobnijih ležaja.

5. HOTEL MONA – ZLATIBORSKO LEČILIŠTE

                Na nadmorskoj visini od 700 do 1500m nalazi se hotel Mona koji poseduje lečilište za goste koji će uz to dobiti komfor i kvalitet za potpuni užitak. Hotel je naravno okružen borovom šumom jer se nalazi u centru Zlatibora kod zlatiborskog jezera. Moguće je da birate između soba i apartmana koji odišu udobnošću i modernm enerijerom. Kao i u hotelu Mir, moguće je da iznajmite smeštaje koji primaju kućne ljubimce kao i smeštaje koji su pogodni za boravak osoba sa invaliditetom. U wellnes centru hotela Mona, možete da oprobate razne tretmane za lice i telo kao i parna kupatila. U hotelu Mona dočekaće Vas izuzetno ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju 24 časa.

Ukoliko Vam je želja da za vreme svog boravka na našoj zlatnoj planini provedete u hotelu, za Vas smo posebno izdvojili hotele koje takođe možete rezervisati i pogledati na našem sajtu i izabrati svoj idealan hotel na Zlatiboru.