O smeštaju

Dobrodošli u Helm, naš apartman u Vili Rosa LUX na Zlatiboru, gde udobnost susreće mir planine.
Smestite se u srcu prirode, a ipak, na korak od centra i svih atrakcija. Naš apartman nudi savršeni odmor uz cvrkut ptica i zelenilo, daleko od gradske vreve.
Otkrijte idealno mesto za odmor na četvrtom spratu sa liftom. Uživajte u udobnoj dnevnoj sobi, potpuno opremljenoj kuhinji, šarmantnoj trpezariji, spavaćoj sobi iz snova, modernom kupatilu i prostranoj terasi. Odmorite se uz tišinu prirode, prekinutu samo zvucima cvrkuta ptica i šuštanja lišća.

Naša lokacija, na samo 15 minuta hoda od centra, blizu prodavnice, mesare, igraonice, restorana i kafića, idealna je za one koji žele istražiti Zlatibor. Pružamo i dodatne pogodnosti:
-Privatni parking
-Lift
-Besplatan WiFi i kablovska TV sa velikim ekranima u dnevnoj i spavaćoj sobi
-Kuhinja za samostalno pripremanje obroka
-Sigurnosni sef, peškiri, posteljina, sapun, bademantili i toalet papir.
-Pripremite se za uskoro dostupan Wellness & Spa centar unutar Vile Rosa LUX, sa saunom, slanom sobom, đakuzijem i prostorom za opuštanje.
-Rezervišite vaš miran odmor gdje se udobnost, blizina centra i tišina prirode savršeno spajaju. Doživite nezaboravan odmor na Zlatiboru u našem luksuznom apartmanu. Radujemo se što ćemo vas ugostiti i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

On-line rezervacija

Mapa