Zlatibor apartmani
Izbor od 300 + smeštaja na Zlatiboru.
Rezervišite najpovoljnije!
 

Smeštaj – apartmani Zlatibor uz BESPLATNI VAUČER

Ukoliko ste svoj sledeći odmor planirali da provedete na Zlatiboru, postoje pojedini ugostiteljski objekti kod kojih možete iskoristiti ovaj vaučer i uživati u zlatiborskim smeštajima i prirodnim lepotama!

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija još od 2015. godine podstiče razvoj domaćeg turizma putem vaučera . S obzirom na ovako dobar odaziv ugostiteljskih objekata i korisnika istih, akcija se nastavlja…!

Ko ima pravo na vaučer, na koji način stići i kako iskoristiti vaučer pogledajte u nastavku teksta.

KO SVE IMA PRAVO NA VAUČER

Pravo na vaučer imaju turisti koji su podeljeni po posebnim kriterijumima. Bitno je da znate da korisnik vaučera ostvaruje pravo na njegovo korišćenje samo po jednom osnovu. Neki od osnova za dobijanje vaučera jesu korisnici prava na penziju, nezaposlena lica, lica sa primanjima manjim od 80.000 dinara, studenti, ratni vojni invalidi, korisnici prava na pomoć i negu drugog lica, itd…

KAKO DOĆI DO VAUČERA

Pre svega, potrebno je da se odlučite o rezervaciji zlatiborskih ili ostalih smeštaja i da proverite koji ugostiteljski objekti se nalaze na listi onih koji primaju vaučere! Zatim je potrebno da dostavite popunjenu Prijavu, koju možete pronaći u elektronskom obliku, kao i fotokopiju lične karte ili pasoša, i na kraju potvrdu ugostitelja da je rezervacija izvršena na njegovo ime. Potvrda može da se pošalje i elektronskim putem.
Penzioneri, studenti i radno angažovana lica sa primanjima trebaju da uz Prijavu dostave i druge dokazne materijale koji potvrđuju njihov osnov za dobijanje vaučera. Kada prikupite svu potrebnu dokumentaciju sve to treba da podnesete preko šaltera JP “Pošta Srbije“, na teritoriji cele Republike Srbije. Prijave je potrebno dostaviti najkasnije 30 dana pre početka realizacije Vašeg odmora, takođe neophodno je da korisnik vaučera prijavu podnosi lično.

Vaučer stiže direktno na Vašu adresu koju Ministarstvo šalje preko JP „Pošta Srbije“.

KAKO ISKORISTITI VAUČER?

Vaučer pokriva troškove smeštaja u trajanju od najmanje pet noći, ali ne i troškove hrane, boravišne takse, pića… Iznos jednog vaučera iznosi od 5.000 dinara, nekada i više i potencijalni korisnici njime mogu pokriti troškove u ovom iznosi bez obzira da li su troškovi za smeštaj veći, a ostatak sume korisnici su dužni da isplate. Potencijalni korisnik može da iskoristi vaučer izvan njegovog mesta prebivališta i neophodno je da vaučer iskoristi lice na čije ime se vaučer vodi, u supotnom vaučer neće važiti.

VAUČER SE MOŽE ISKORISTITI DO 20.11. U TEKUĆOJ GODINI

Za više i detaljnije informacija posetite https://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji/

Gradjani Srbije koji ispunjavaju uslove i žele da iskoriste mogućnosti vaučera koje je propisala Republika Srbija i da jeftinije provedu odmor na Zlatiboru, mogu to da urade u više objekata. Na ovoj listi se nalaze objekti koji su na našem sajtu.