Nalaze se u najlepšem delu Zlatibora, mirnom okruženju, udaljenom samo pet minuta pešice od samog centra. Apartmani su moderno opremljeni i prostor je prilagoden za smeštaj cetvoroclanih porodica. Apartmani Marusja su pravo mesto za izmeštanje iz gradske vreve i korišcenje vašeg odmora u potpunosti. Kontaktirajte nas, bili bi srecni da vas ugostimo!

tel za info – 065 405 68 70, 064/ 616-69-88

Apartman 1 je površine 45 kvadrata i nalazi se na prvom spratu. Opremljen je najmodernijim nameštajem, modernom i funkcionalnom kuhinjom, i kapaciteta je da primi cetvoroclanu porodicu. Spavaca soba sa bracnim krevetom ima i veliki americki plakar. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Apartman 2 je površine 54 kvadrata i nalazi se na prvom spratu i orijentisan je jugo – zapadno. Opremljen je najmodernijim nameštajem, modernom i funkcionalnom kuhinjom, i kapaciteta je da primi cetvoroclanu porodicu. Spavaca soba sa bracnim krevetom ima i veliki americki plakar. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Apartman 3 je površine 49 kvadrata i nalazi se na prvom spratu i orijentisan je jugo – zapadno. Opremljen je najmodernijim nameštajem, modernom i funkcionalnom kuhinjom, i kapaciteta je da primi cetvoroclanu porodicu. Spavaca soba sa bracnim krevetom ima i veliki americki plakar. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4

Mapa