Brvnare „Zlatiborka“ se nalaze na samo 6 km od Zlatibora prema Podgorici sa leve strane magistralnog puta u naselju Smiljanski zakosi.
Gostima je na raspolaganju su cele kuće –

1 kuća – dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom , dve dvokrevetne spavace sobe i kupatilo.
2 kuća – dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom , galerija i kupatilo.
Iz dvorista se pruža prelep pogled prema vencu Čigote, ski centru Tornik i Ribnickom jezeru.
Brvnare se nalaze u podnožju jednog od najviših vrhova Zlatibora, Čukera, sa čijeg se vrha pruža prelep pogled na okolna sela. Sa ovog vrha se, obeleženom planinarskom stazom, može stici do spomenika na Šumatnom polju i centru Zlatibora, sa jedne strane i najpoznatijeg vrha Zlatibora, Čigote, sa druge strane.
U neposrednoj blizini mozete kupiti pravi Zlatiborski sir, kajmak, med, rakiju i druge domace proizvode. Na okolnim pasnjacima mozete brati lekovito bilje koga ima u izobilju od ranog proleca do kasne jeseni.

Ljubitelji ribolova ce uživati, jer se na samo 500m od brvnare nalazi Ribnicko jezero koje je bogato ribom, pa cak i somovima.
Nedaleko je i najpoznatije Zlatiborsko izletiste Vodice, koje krase prelepi borovi, krivudavi potočici i netaktnuta priroda.
U zimskom periodu gosti mogu uzivati u skijanju, sankanju i drugim zimskim aktivnostima jer je u neposrednoj blizini ski centar Tornik.
Telefoni za informacije i rezervacije –
Pozovite!    063 415 354 ili 063 35 00 46

Rezervišite najpovoljnije!

Unesite datume

Broj odraslih:

Broj dece:

Godine dece:

Brvnara 1

Brvnara 2

Za manje osoba od 4 dajemo popust.

Mapa