Ambulanta za fizikalnu terapiju

Fizio Balance centar na Zlatiboru nudi usluge fizikalne medicine i rehabilitacije kao i veliki izbor masaža, tretmana lica i tela.

Pozovite!    065 207 28 07

Erska 18, Zlatibor

Naše usluge

-Elektroterapija (inerferentne struje, dijadinamične struje,ultrazvuk terapija, laser terapija, tens struja…)
-Shockwave terapija
-TECAR terapija
-Magnetoterapija.
Balans masaže:
-relax 30/60 min.
-sportska 20/40 min.
-limfna drenaža
-anticelulit tretmani
-holistička i globwell tehnika
-yumeiho manuelna tehnika
-regleksologija stopala…
Posedujemo i salu za individualno i grupno vežbanje za decu i odrasle.

Za celokupnu ponudu usluga u našoj ambulanti, možete nam pisati na mejl ili pozvati na broj telefona.

Nega lica i tela

Živimo u doba u kojem svakodnevni ritam sve više poprima karakteristike „instant kulture“. Rutinske obaveze obavljamo užurbano i pod stresom, često se teško odupiremo ovom tempu života, pravdajući svoje zanemarivanje sebe nedostatkom vremena. Pritom, nemilosrdno iscrpljujemo resurse svog tela, ignorirajući njegovu inherentnu ranjivost. Tek kada se pojave bol ili drugi simptomi, postajemo svesni opasnosti i reagujemo.

Moje dugogodišnje iskustvo u radu s klijentima i pacijentima otkriva nedostatak svesti o značaju zdravstvene higijene. Često zanemarujemo princip „bolje sprečiti nego lečiti“ i nismo naučeni brinuti se o sebi. Nažalost, postoji opšta neinformisanost o koristima fizikalne terapije, a sumnja u njenu efikasnost proizlazi iz nedostatka znanja. Ponekad smatramo da je briga o svom telu luksuz koji nam nije neophodan, ignorirajući činjenicu da našem organizmu treba pažnja, priprema i podrška da bi se suočio sa zahtevima koje mu postavljamo.

Pošaljite upit

Mapa