O Nekretnini

Apartman je  smešten u naselju Đurkovac, u mirnom kraju van glavne ulice, svega 350 metara od centra Zlatibora. Apartman je kompletno opremljen sa novim stvarima visokog kvaliteta i kao takav se prodaje bez dinara ulaganja. Sadrži dnevnu sobu,spavaću sobu, kupatilo i dvorisnu terasu. Nalazi se na III spratu. Povrsine 39m2. Zgrada je izgrađena u Decembru 2018. godine. Apartman je korišćen za izdavanje što se pokazalo veoma profitabilno na godišnjem nivou.
Posebno je atraktivan spa centar koji je izgrađen samo za potrebe stanara zgrade i njihovih gostiju i nalazi se u suterenu objekta tako, da  budući vlasnik ima pravo na korišćenje toga dela i on ulazi u cenu prodaje apartmana. Gosti koji borave u apartmanu imaju mogućnost da se opuštaju  u intimnoj i tihoj atmosferi bez gužve.

Zgrada je izgrađena  od kvalitetnih i  najsavremenijih materijala koji  zadovoljava sve najnovije zahteve u pogledu energetske efikasnosti, toplotne i zvučne izolacije. Fasada urađena u kombinaciji kamena i drvene obloge se savršeno uklapa u idiličan šumski ambijent u kojem se nalazi. Panoramski lift dodatno ističe, već izuzetno atraktivan izgled objekta.


Prodavac Agencija Gorg
upisana u registar posrednika pod brojem 161
Pozovite!    064 616 69 79